onsdag

Hallåhallå!
 
En klassisk, vanlig, jäkla onsdag idag. Först 9 timmars jobb, när jag slutade kände jag bara att jag var tvungen att passa på att ta en promenad vid havet. Så sjukt skönt verkligen. Massa sköna låtar i lurarna och världens finaste utsikt typ. 
 
Kolla på detta bara. Magiskt
 
 
När jag kom hem åt jag gårdagens middagsrester. Gurka, avokado, tomat, stekt halloumi med honung och lite dressing. SÅ gott. Försöker äta vegetariskt nån gång i veckan och detta är lätt min favorit.
 
Nu ska jag ta hand om min tvätt, glutta lite på nån serie och sedan försöka sova i tid. Tjaaarå!
 

Onsdag 22 mars

Hallihallå!

 
Säkert 12:e gången gillt som jag startat upp en blogg men det har alltid runnit ut i sanden. Återstår att se hur detta går då helt enkelt. Egentligen är det ju väldigt roligt att ha och blicka tillbaka på, som en dagbok fast med bilder också. Så jag ska göra mitt bästa.
 
Vem är jag då? Mathilda, 24 år gammal. Bosatt utanför Göteborg för tillfället men en flytt in till staden väntar om cirka 2 månader. Under mina dagar hänger jag antingen med mina vänner eller så jobbar jag. Det är ungefär det jag hinner med just nu.
 
Det var väl allt för stunden tänker jag. Jag ska som sagt försöka hålla denna bloggen vid liv åtminstone ett litet tag så får vi väl se hur allt rullar på här. Hade haaaaj!
 
 

RSS 2.0