Monday

 
 
Hallå där!
 
Måndag igen. Det var la rooooligt. Nä, inte direkt, har mest sovit hela dagen. Har stress-vecka deluxe framför mig. Ska packa, rensa, slänga, fixa, städa... Greja sönder i lägenheten helt enkelt. På fredag går flyttlasset och jag börjar få ångest. Mest för att det alltid är så mycket att fixa med inför en flytt. Och on top of that ska jag även jobba och börja plugga inför den kommande kursen med jobbet om ett par veckor. 
 
Hur som, kanske dags att sätta igång med allt fix här hemma nu då så stressen inte tar över haha. Ha deee!

Blårandigt

 
 
Jacka H&M // Skjorta Gina Tricot // Byxor BikBok // Skor DinSko //  Väska H&M // Klocka Michael Kors
 
En liten outfit från Oslo förrförra helgen. Hade varit så skönt att få åka iväg lite igen.. Är så stressad över allt just nu haha. Mycket jobb för tillfället med många nya uppgifter, flyttar nästa vecka och sedan har jag en kurs med jobbet inbokad om 1 1/2 månad så har väldigt mycket förberedelser inför det att fixa med också. I och för sig gillar jag att ha mycket inplanerat och många planer att se framemot men det blev mycket på en gång nu känner jag. Oh well, sommaren är snart här så jag är rätt nöjd och glad ändå.

Nya klackar

 
 
 
 
Sommarens perfekta party-skor som jag lär bo i, från maj till augusti. Är sjukt nöjd så vill inget hellre än att bli brun och att sommarklubbarna i Göteborg ska öppna så jag kan inviga dem! Och priset? 199 kr... På justfab.se. 

RSS 2.0